Panasonic Evolta Mikro elem AAA LR6 B6

Cikkszám: PEVAAAB6
Panasonic Evolta Mikro elem AAA LR6 B6

Panasonic Evolta Mikro elem AAA LR6 B6

Cikkszám: PEVAAAB6
Raktáron 
216 Ft (170 Ft +áfa)

Hosszantartó maximális teljesítmény: Ezt nyújtják a Panasonic EVOLTA alkáli elemek!

Bemutatjuk a Panasonic AAA méretű EVOLTA alkáli elemet, mely bizonyítottan jobban teljesít bármely prémium minőségű alkáli elemnél a piacon, hiszen megvan benne az az energia, amely szükséges elektronikai berendezéseink működtetéséhez a mindennapokban.

Az EVOLTA elemek úgy lettek kialakítva, hogy több aktív összetevő kapjon helyet bennük, ezzel garantálva a hosszantartó teljesítményt. Az erős belső szerkezetnek és a kemény külső bevonatnak köszönhetően rendkívül ütésálló, így esés esetén csökken az esély az elem esetleges meghibásodására. Biztonságban és teljesítményben is felülfelülmúlja a versenytársak hasonló alkáli elemeit!

Nagy energiahatékonysággal rendelkezik, és rendkívül hosszúéletű, így ritkán kell cserélni, melynek köszönhetően környezet-és pénztárcakímélőbb is társainál.

Tökéletesek kisebb és nagyobb energiafogyasztású elektronikai berendezésekbe is! Bátran használhatjuk őket kamera vakuk, vezetékes-és vezetéknélküli egerek, drónok, gyermekjátékok, elemlámpák, vagy játékkontrollerek működtetéséhez.

Tulajdonságok:

AAA (mikro) méret
10.5 mm átmérőjű és 50.5 mm magas
Anyaga: alkáli-mangán
6 darabos kiszerelés
Feszültség: 1,5 V