Modee Smart Lighting ECO Halogén Fényforrás G9 28W (350 lumen)

Cikkszám: ML-HG928W
Modee Smart Lighting ECO Halogén Fényforrás G9 28W (350 lumen)

Modee Smart Lighting ECO Halogén Fényforrás G9 28W (350 lumen)

Cikkszám: ML-HG928W
Raktáron 
216 Ft (170 Ft +áfa)

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően megszülettek az ún. ECO izzólámpák, amelyek szinte majdnem olyanok, mint a hagyományos izzók, ám energiatakarékosságuk és egyéb előnyös tulajdonságaik mellett még környezetbarát termékeknek is minősülnek.

Energiatakarékosságuk egyik titka, hogy különleges a búra kialakításuk, illetve ezeknek a belső bevonata, amely visszaveri az izzószál infravörös sugárzását, mégpedig magára az izzószálra. Ezáltal kevesebb energia szükséges az izzószálnak a felmelegítéséhez, így az üzemeltetéséhez is kevesebb energia szükséges. Ha tehát számításba vesszük, hogy a búrák kisebb mértékű hősugárzásából eredően a lámpa környezetbe való hősugárzása csökken, ideálisabban használhatók bármely lámpatestben. A szálak visszaszorított párolgása és ideálisabb hevítése miatt a lámpák élettartama nő, így a normál halogénlámpákhoz képest az ECO halogénizzók jó megválasztásával akár 65% költségmegtakarítás is elérhető.

Minden ECO lámpa burája xenon gáz töltésű, és a speciális UV szűrő bevonata miatt hosszabb és egyben erőteljesebb fényáramot produkál, csekélyebb mértékű hősugárzás mellett. Gyakorlatilag csak látható sugárzás hagyja el az ilyen izzókat, és a fényük színfakító hatása szinte elenyésző. Az ECO halogén izzólámpák fényárama és fényszíne kiváló fényminőségük mellett állandó. Mindegyik típus fényárama szabályozható (dimmelhető), bekapcsolás után azonnal fényt ad, jelentősen nagyobb a fényhasznosítása, és kétszer, vagy esetenként többszörösen hosszabb az ilyen izzók élettartama.
Ezen termék 28W teljesítménnyel bír, amely 350 lumenes maximális fényáramot képes biztosítani. Így fényhasznosítási értéke 13 lumen/watt. G9 foglalatú termék, üzemfeszültsége pedíg AC220-240V. 360°-ban teríti a fényt és dimmelhető a termék. Kíváló választás lehet belterek megvilágítására mint nappali, konyha, vagy akár a fürdőszoba. Az izzó képes akár 2000 órás élettartamot is produkálni.