Modee Smart Lighting LED Reflektor A-series + Sensor 50W 120° 4000K

Cikkszám: BL-FLS4000K50WSA
Modee Smart Lighting LED Reflektor A-series + Sensor 50W 120° 4000K

Modee Smart Lighting LED Reflektor A-series + Sensor 50W 120° 4000K

Cikkszám: BL-FLS4000K50WSA
Raktáron 
9 766 Ft (7 690 Ft +áfa)

A Modee Smart Lighting termékcsaládjába tartozó reflektorok mind egytől egyig premium minőséget képviseltetnek a piacon. Ezen termékekre jellemző a kis fogyasztás nagy lumenszám, és ezekből következően a nagy fényhasznosítási érték.

Jelen termék 50 Wattos teljesítménnyel bír, ami egy 240 Wattos hagyományos reflektor kiváltására alkalmas. Ebből az 50 Wattból képes 4000 lument előállítani, így 80 lumen/watt a fényhasznosítási értéke. Hálózati feszültségként AC220-240V használ, így a kisebb áramellátás ingadozást gond nélkül viseli. A teret 120°-ban képes bevilágítani, így kifejezetten alkalmas akár nagyobb külterek megvilágítására. Ideális lehet garázykapu fölé, raktárépületek külső megvilágítására, vagy épp a kert vagy terasz bevilágítására. 

A reflektor értékét és használhatóságát tovább növeli az IP65-ös besorolás, mely teljes védelmet biztosít az időjárás viszontagságai illetve por ellen is, így növelve a reflektor felhasználási területeit.

A készülék alumínium házában sorakoznak a LED-ek. A tökéletes hőelvezetést biztosítva igen vastag az alumínium réteg ahhoz, hogy megfelelő mértékben legyen képes átadni a készülék környezetének a keletkezett hőt. Másképp lecsökkenne a LED-ek élettartama, valamint jelentős mértékben veszítenének a fényükből. Ezen megoldásnak köszönhetően a LED chipek élettartama elérheti az 25.000 órát is.

A készüléket nyugodtan használhatjuk a hozzá tartozó mozgásérzékelő szenzorral, ugyanis a hosszú távú folyamatos fel/le kapcsolás sem tesz kárt a lámpában.

Elsődlegesen kültéri opcióként ajánljuk, de akár nagyobb belterek megvilágítására is tökéletesen alkalmas lehet. Hagyományos izzós reflektorok kiváltására a legmegfelelőbb választás lehet, ugyanis a termék A+ energiafogyasztású, így rengeteg energiát tudunk megspórólni egy ilyen reflektor használatával.

Ez a termék 4000 Kelvin, vagyis neutrál fehér színhőmérsékletű, de elérhető még 6000 Kelvines, vagyis hideg fehér fénnyel is. 

A gyártó a termékre 2 év garanciát vállal!