HELLO - Sárgabarack smoothie 200 ml

Cikkszám: 8590014839328
HELLO - Sárgabarack smoothie 200 ml

HELLO - Sárgabarack smoothie 200 ml

Cikkszám: 8590014839328
Rendelhető
191 Ft (bruttó) /darab
Egységár: 953 Ft/L (bruttó) /darab
A legjobb gyümölcs praktikus csomagolásban.

HELLO SMOOTHIE Sárgabarack – Apricot egészséges tápláléknak készült – edzésekhez, kirándulásokra bele a hátizsákba és a kézitáskába. Ez egy lágy és sűrű gyümölcsital, amely biztosítsa a napi gyümölcs adagodat, ebben a mai rohanó időben. HELLO smoothie olyan, mint amikor a gyümölcsöt otthon kikeverjük és ráöntsük a gyümölcslevet. A termék mindig finom íze van és 100% -os gyümölcskomponenssel rendelkezik! Praktikus csomagolásban van forgalmazva – 200 ml tasakban visszazárható csavaros kupakkal.

SMOOTHIE a ridikülbe! Smoothie a HELLO társaságtól sterilizálva és tartósítószer nélkül. Ezzel a kiadós itallal elindíthatod a napodat, neki köszönhetően rengeteg energiához fogsz jutni. Megfelel gyors reggelinek vagy folyékony tízórainak. Egészséges alternatívájaként is használhatod ezt az innivalót a nagyobb fizikai tevékenységek előtt. A szervezet megőrzi a tárolt glikogént, mert a gyors gyümölcs cukroknak köszönhetően képes azonnal energiát felvenni. Ezért a Smoothie az egészséges életmód ideális része lehet. HELLO SMOOTHIE Sárgabarack tartalmaz 50% alma pürét, 30% sárgabarack pürét és 10% banán pépet. Minden le van öntve narancs (10%) lével a koncentrátumból.

Előnyök Nincs édesítve. Kizárólag természetes cukrokat tartalmaz gyümölcsökből. Kémiai tartósítószerek nélkül! Tartóssága 12 hónap!