Friskies Junior teljes értékű állateledel kölyökmacskáknak 300 g

Cikkszám: BCT-01492
Friskies Junior teljes értékű állateledel kölyökmacskáknak 300 g

Friskies Junior teljes értékű állateledel kölyökmacskáknak 300 g

Cikkszám: BCT-01492
Raktáron 
406 Ft (bruttó) /darab
Jellemzők
Kifejezetten 1 évnél fiatalabb kölyökmacskák számára kifejlesztve, Egészséges növekedéséért

Termék információk
A kölyökmacskák a természet felfedezői, mindent ismernek az őket körülvevő világban. Mindennapi kalandjaikhoz sok energiára van szükségük, és így sajátos fizikai igényeik vannak.
Ezért alkották meg a Purina® szakértői a Friskies®-t kölyökmacskák számára: ízletes, minőségi, kiegyensúlyozott macskaeledel, hogy megfeleljen a kölyökmacskák igényeinek, speciális tápanyagokkal egy egészséges és boldog, kalandokban gazdag, vitalitással teli kezdethez.

Nem tartalmaz hozzáadott mesterséges színezékeket, ízesítő anyagokat és tartósítószereket

Összetevők
Gabonafélék, Hús és állati származékok (10%*), Növényi fehérjekivonatok, Olajok és zsírok, Zöldségek (0,7%**), Ásványi anyagok, Hal és halszármazékok, Tej és tejszármazékok (0,09%***), Élesztők, *20% rehidratált hús és állati származéknak felel meg, minimum 4% csirkével az Y alakú tápszemekben, mely egyenértékű 3,6% csirkével a termékben., **4% rehidratált zöldségnek felel meg az Y formájú tápszemekben, mely termékben 0,6%, mely 3,6% zöldségnek felel meg., ***0,32% rehidratált tej és tejszármazékoknak felel meg, minimum 4% tejjel a kör alakú tápszemekben.